Palletliften

Voor een volledige integratie van palletliften in uw pakhuis, magazijn of bedrijfshal bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons inschakelen voor een maatwerk palletlift, die bijvoorbeeld aansluit bij uw rollenbanen en overige interne transportsystemen. U kunt uw palletlift volledig volgens uw eigen eisen en wensen laten realiseren. Wij gaan samen met u om de tafel om de mogelijkheden voor het samenstellen van uw palletlift in kaart te brengen.

Meer informatie over een palletlift

Wanneer u een palletlift door ons laat ontwikkelen dan zijn deze gemakkelijk te integreren in uw eigen bedrijfshal. Met onze palletliften kunt u eenvoudig diverse ladingen tot 2000 kg verplaatsen. Met een gemiddelde capaciteit van 60 pallets per uur werkt u zeer efficiënt. Onze palletliften zijn geschikt voor pallets met verschillende afmetingen, zoals bijvoorbeeld 400×400 of 1000×1000. Heeft u specifieke wensen omtrent palletcapaciteit, maximale gewicht of palletformaat. Neemt u dan even contact op dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

In combinatie met een aangedreven rollenbaan wordt het logistieke proces vereenvoudigd. Automatiseer uw magazijn en verplaats uw pallets met producten eenvoudig tussen verschillende verdiepingsvloeren. Een duurzame investering waar u de komende jaren zeer veel plezier van heeft.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor een palletlift op maat?

Neemt u gerust even contact op met onze specialisten. Wij komen graag bij u langs om de wensen voor uw palletlift te bespreken. Hierna maken wij speciaal voor u een offerte op maat.

Wilt u graag samen met ons uw eisen en wensen voor een palletlift bespreken? Vraag dan even vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op.
Direct offerte aanvragen