Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn onmisbaar in een magazijn of opslagruimte. Afhankelijk van de opgeslagen producten dienen legbordstellingen zeer sterk en van hoogstaande kwaliteit te zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar legbordstellingen tot 90, 150 of 250 kilo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een groot voordeel van onze legbordstellingen is de zeer lange levensduur van de stellingen. Heeft u specifiek wensen of eisen en kunt u uw stellingen niet standaard binnen de markt vinden, dan helpen wij u graag verder!

Legbordstellingen voor uw magazijn met diverse draagkrachten

Wij verzorgen legbordstellingen in verschillende uitvoeringen en afmetingen, speciaal ontwikkeld voor magazijnen. Benut de ruimte in uw opslaghal efficiënt en kies voor een kwalitatieve stelling op maat.

De voordelen via HTA:

  • Bepaal zelf uw verdeelschotten
  • Bepaal zelf de maximale draaglast
  • Speciaal voor grote magazijnen (totaaloplossing)
legbordstelling

Wij voorzien uw volledige magazijn van legbordstellingen

Wij voorzien uw volledige magazijn graag van een totaaloplossing. Bent u op zoek naar een zeer groot oppervlak met stellingen? Dan voorzien wij u graag van een offerte op maat. Neemt u gerust even contact op en geeft u dan direct even uw eisen en wensen door. Onze specialist neemt dan direct even contact met u op.

Een vrijblijvende offerte ontvangen omtrent het inrichten van uw magazijn met legbordstellingen? Geef uw eisen en wensen door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Direct offerte aanvragen