Rolcontainer

Rolcontainers zijn in verschillende variaties en met diverse afmetingen verkrijgbaar, maar bent u op zoek naar iets anders, iets unieks? Bij ons kunt u terecht voor uw rolcontainers met uw eigen specifieke afmetingen. Wij helpen u graag verder met het ontwikkelen van een rolcontainer op maat! Wij fabriceren rolcontainers volledig volgens uw eigen eisen en wensen. Heeft u bijvoorbeeld een bakkerij en zoekt u bredere rolcontainers met extra rekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft uw gewenste afmetingen, etages en wielenset door en wij maken voor u een passende offerte voor uw rolcontainer.

Specifieke informatie over onze rolcontainers

Onze rolcontainers worden vervaardigd uit staal of RVS. De containers kunnen voorzien worden van meerdere hekken, waaronder met afsluithekken. Aan de hand van uw gebruik en uw producten die u dient te verplaatsen, kiezen wij een geschikte wielenset met eventuele reminrichtingen. Veiligheid staat bij ons voorop! Ook het onderstel kan voorzien worden van metaal, hout of kunststof elementen.

Direct een offerte op maat voor een rolcontainer?

Wilt u graag direct een offerte op maat voor één of meerdere rolcontainers ontvangen? Geeft u dan hieronder direct uw specifieke wensen door en uw telefoonnummer. Wij nemen dan telefonisch of via de e-mail contact met u op. Hierna ontvangt u van ons een specifieke offerte op maat.

Direct een offerte
Wilt u direct een offerte ontvangen voor uw rolcontainer op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Direct offerte aanvragen