Pallettransport

Veel bedrijven krijgen te maken met intern logistiek, waarbij producten intern getransporteerd dienen te worden op pallets of in kratten. Een pallettransportsysteem is essentieel om uw producten efficiënt binnen uw bedrijf te verplaatsen, zonder dat uw medewerkers telkens een vorkheftruck moeten pakken.

Pallettransportsystemen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en soorten, waaronder door gebruik te maken van wielenbanen of rollenbanen. Veelal kiest u voor een transportsysteem met zeer kwalitatieve onderdelen die weinig onderhoud nodig zijn en zeer betrouwbaar zijn. Pallets met producten zijn vaak zwaar, u heeft een transportbaan nodig die het gewicht makkelijk kan dragen. Wij helpen u graag verder met deskundig advies en onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van een professionele pallettransportbaan.

Een pallettransportsysteem op maat

HTA-Machinebouw levert verschillende soorten pallet handlingsystemen. Zo kunt u bij ons terecht voor interne pallettransportsystemen, maar tevens voor palletliften, palletwikkelaars en pallet heftafels.

Pallettransport wordt veelal toegepast bij:
Distributiecentra
Groothandels
Opslag- en productie
Bedrijfshallen met onderdelenHeeft u vragen welk handlingsysteem geschikt is voor uw onderneming?

Meer informatie ontvangen

Prijsopgave voor uw pallettransport

Wilt u graag een prijsopgave ontvangen voor een specifiek systeem, of wilt u een totaaloplossing van een pallettransportsysteem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw eisen en wensen van uw interne pallettransportsysteem gezamenlijk te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw pallettransport oplossing op maat. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Direct offerte aanvragen

 

Het intern transporteren van pallets met diverse producten kan ingewikkeld zijn.
Bekijkt u daarom ook eens de aangedreven palletbanen! Binnenkort meer informatie omtrent intern pallettransport.

Diverse pallethandlingsystemen voor u op een rijtje

Geschikt voor:
Pallets & Bakken
Breedte tussen de 900-1300mm (of maatwerk)
Gewicht pallets tussen de 100 & 1500kg (of maatwerk)