Palletwikkelaar

Zijn uw producten op pallets gestapeld dankzij een palletiseermachine en zijn ze klaar voor transport? Dan is een palletwikkelaar ideaal om de pallets met producten bijeen te houden. Palletwikkelaars worden geleverd met een geautomatiseerd draaiplateau.

Of u nou pallets met producten wilt inwikkelen of stellages met bloemen, de palletwikkelaars zijn geschikt voor verschillende formaten. De palletwikkelaar kunt u op maat lante bouwen voor diverse palletformaten, palletgewichten en pallethoogtes.

Waarom kiezen voor een palletwikkelaar?

Bent u het ook helemaal zat om uw pallet handmatig in te wikkelen met wikkelfolie? Een palletwikkelaar op maat biedt verschillende voordelen:

  • Een hoger rendement
  • Efficiëntie, minder wikkelfolie
  • Kostenbesparend, minder wikkelfolie & arbeidsuren
  • Tevreden medewerkers op de arbeidsvloer (ergonomie)
  • Professioneel en weinig onderhoud

Uw eigen palletwikkelaar is onmisbaar. Verlaag uw verpakkingsmateriaalkosten en voorkom transportschade. Transporteer uw ladingen ingewikkeld en schadevrij naar uw klanten; kies voor een palletwikkelaar op maat door HTA-Machinebouw.

Maak uw pallets transportklaar met een palletwikkelmachine!

Kies voor professionaliteit en laat uw palletwikkelmachine op maat realiseren door onze specialisten. Wilt u graag samen met ons de mogelijkheden doorspreken? Neemt u dan contact met ons op. Met meer dan 30 jaar ervaring in het fabriceren van handlingsystemen, kunnen wij u altijd van een passende oplossing voorzien.