Kettingbaan

Automatiseer uw bedrijfsproces met een kettingbaan. Bespaar tijd en geld en kies voor een kwalitatieve en robuuste kettingbaan volledig op maat. Of u nou pallets of kunststof bakken transporteert, een kettingbaan is geschikt voor ieder type transport. Zeer goed te reinigen en uitstekend in te zetten in uw eigen bedrijfshal. Met een uiterste precisie en nauwkeurigheid kunnen uw producten vervoerd worden.

Waarom kiezen voor een kettingtransporteur?

U vraagt zicht waarschijnlijk af waarom u kiest voor een kettingtransporteur i.p.v. een gewone wielenbaan? Een kettingtransporteur is uitstekend in te zetten voor zeer zware producten, voornamelijk voor bedrijven in halffabricaten, grondstoffen en bedrijven die te maken krijgen met zeer zware eindproducten.

Of u nou op zoek bent anaar een RVS of stalen kettingbaan met 2 of 3 sporen, bij HTA-Machinebouw bent u aan het juiste adres. De kettingbanen worden gefabriceerd uit zeer betrouwbare componenten die volledig door u op maat kunnen worden samengesteld.

Laat uw kettingbaan ontwikkelen door HTA-Machinebouw

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van kettingtransporteurs weten wij exact hoe wij uw interne transport kunnen optimaliseren. Wij nemen graag samen met u uw wensen door en maken hierna een vrijblijvende offerte op maat. Neem direct contact op met onze specialisten.

Voorbeeld van een geavanceerde kettingbaan in uw vloer

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een geavanceerde kettingbaan die verwerkt is in de bedrijfshal waarbij palletwagens door de gehele hal worden voortgetrokken. De manipulator, tevens door ons ontwikkeld, pakt de diverse ladingen op en plaatst deze op een andere transportband. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen.