Kogeltafels » Intern transport in alle richtingen

Maakt u gebruik van meerdere rollenbanen of wieltjesbanen en wilt u uw producten eenvoudig van transportsysteem kunnen wisselen? Dan zijn kogeltafels de ideale oplossing. Met behulp van een kogeltafel kunt u voornamelijk producten met een vlakke ondergrond tot een specifiek gewicht eenvoudig in de gewenste richting bewegen.

De afstand tussen de kogels is van essentieel belang. Wij kunnen speciaal voor u kogeltafels op maat ontwikkelen die geschikt zijn voor uw producten. Wij adviseren om uw producten minimaal door drie kogelrijen te ondersteunen.

Hoe wordt een kogeltafel toegepast binnen uw transportsystemen

Kogeltafels kunnen op twee verschillende manieren binnen uw bestaande situatie toegepast worden. Wij kunnen de kogeltafels ontwikkelen in hetzelfde frame als uw rollenbaan, maar u kunt tevens kiezen voor een zelfstandige kogeltafel die u eenvoudig kunt verplaatsen en op verschillende posities kunt inzetten.

De voordelen van kogeltafels op maat

Wlt u zelf de last per kogel bepalen? Zoekt u kogeltafels met kogels met een grotere diameter voor bijvoorbeeld zwaardere producten met een vlakke bodem. Of wilt u zelf graag de hoogte en/of baanbreedte van uw kogeltafel doorgeven? Dan bent u bij HTA-Machinebouw aan het juiste adres. Wij helpen u van begin tot eind, van advies tot ondersteuning en ontwikkeling. Wij zorgen dat u de beste oplossing ontvangt.

Een kogeltafel op maat laten realiseren die ingericht kan worden binnen uw bestaande transportsystemen? Geef hier uw eisen en wensen door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Direct offerte aanvragen