Kistenkantelaar

Het kantelen van zware kisten is enkel met een heftruck niet te doen. De oplossing voor dit probleem is een kwalitatieve kistenkantelaar die u handmatig of automatisch kunt aansturen. Met een kistenkantelaar kunt u eenvoudig uw kisten met producten, materialen of grondstoffen kantelen.

Onze kistenkantelaars worden volledig op maat gerealiseerd volgens de specifieke eigenschappen van uw omgeving en uw eigen eisen en wensen. De kantelaar kan voorzien worden van verschillende storthoogtes, tevens kunnen wij de kantelaar met een automatisch mechanisme uitvoeren of u kunt kiezen voor een handmatige uitvoering waarbij u de heftrucklepels gebruikt om de gewenste kiephoek te bereiken.

Kiest u voor een handmatige- of mechanische kistenkantelaar?

De keuze tussen een handmatige- of een mechanische kistenkantelaar is gebaseerd op een aantal factoren. Uiteraard speelt u budget hierbij een grote rol. Wij adviseren een mechanische kistenkantelaar omdat u hiermee de arbeidsomstandigheden aanzienlijk verbeterd, het gemak verbeterd, meer rendement behaald doordat u de heftruck voor andere werkzaamheden kunt inzetten. U bespaart hierdoor niet alleen veel tijd, maar tevens veel geld. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een specifieke kistenkantelaar, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de specialisten van HTA-Machinebouw!

Een solide kistenkantelaar waar u op kunt vertrouwen!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in machinebouw en onderhoud. Wij kunnen u van het gewenste advies voorzien omtrent het inrichten van uw bedrijfsomgeving met uw eigen kistenkantelaars. Ook wanneer u specifieke eisen of wensen heeft dan helpen wij u graag verder. Heeft u interesse in een samenwerking? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u graag een offerte ontvangen
Vraag nu een offerte op maat aan voor uw eigen handmatige- of mechanische kantelaar
Direct offerte aanvragen