Waarom een overall essentieel is

Overalls zijn zo jaren 90. Helemaal in dus! Daarom is het niet zo gek dat zowel heren als dames overalls dragen als festival outfit. De bekende jumpsuit is een fashion trend.Nog een voordeel van de overall: het zit super comfortabel. Niet alleen als joggingspak tijdens een sessie bankhangen. Ook om te sporten wordt het uit de kast getrokken. Kennelijk vinden wij heerlijk zittende kleding belangrijk. Ja, heel vreemd.En we kennen natuurlijk allemaal de werkoverall. Van sexy pilotenpakken van militairen tot stoere werkkleding voor loodgieters. Als bedrijfskleding is de werkoverall niet weg te denken. Kortom, je ziet ze overal. Oke leuk, maar waarom overall?

Overall kopen

Wat betekent overall?

Om antwoord hierop te geven, gaan wij even terug in de tijd. Ik heb het nu niet over dat overalls 90’s is ;). Nee over de tijd dat stoomketels geïntroduceerd werden. Wat? Ja je weet wel van die installaties die stoom genereren. Waarmee we dus de verwarming mee aan de praat krijgen (en andere interessante dingen doen). Deze stoomketels moeten dus ook gereinigd worden. Hiervoor was een veilig pak om in te werken nodig. De originele Nederlandse naam is daardoor ketelpak. Dat ligt natuurlijk niet heel lekker in de mond. Helemaal niet als het stoom nog uit de oren komt, terwijl er uit de installatie geklommen wordt. De Engelse term wel en het dekt ook gelijk de gehele lading.

Waarom een werkoverall?

Werkoveralls zijn zo ontworpen dat u er fijn in kan werken en dat het bescherming biedt. De perfecte mix voor werkcomfort. De keuze voor een werkpak kunt u afstemmen op uw werkomstandigheden. Zo zijn er gewatteerde, thermo en waterdichte bedrijfskleding voor wie er buiten werkt. Werk je veel op de knieën? Dan is beroepskleding met kniestukken een uitkomst. Ook kan je denken aan antistatische en brandvertragende werkoveralls.

De werkpakken zijn ontworpen om u te helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden. De hoogwaardige kwaliteiten van de pakken zorgt ervoor dat slijtage niet snel voorkomt. Hierdoor hoef je minder snel nieuwe werkkleding aan te schaffen. Een goede manier om te besparen.

Kortom, welke overall past bij jou?