Een traplift nodig? Wellicht krijgt u hier vergoeding voor

Als u niet meer zelfstandig de trap op kunt, dan is het een oplossing om een traplift aan te schaffen. Een traplift brengt veel voordelen met zich mee. Veel mensen die een traplift nodig hebben, zijn benieuwd naar de prijs die ze hiervoor moeten betalen. De kans bestaat dat u in aanmerking komt voor een vergoeding als u een traplift aanschaft. Wij informeren u graag.

De voordelen van een traplift

Het aanschaffen van een traplift brengt ontzettend veel voordelen met zich mee.

  • – Een verhuizing is niet meer nodig als u slecht ter been begint te worden. U kunt met een traplift elke verdieping in uw woning bereiken.
  • – U bent in de ochtend en avond energieker. U raakt namelijk niet meer uitgeput als u naar boven of beneden moet. De traplift doet al het werk.
  • – U kunt uzelf beter redden. Dit brengt veel rust met zich mee, ook voor uw vrienden en familieleden. Bent u net naar beneden gekomen en komt u er achter dat u uw bril bent vergeten boven? Dan is dat geen probleem meer als u een traplift in uw woning hebt. U raakt namelijk niet uitgeput door nog een ritje naar boven om de bril op te halen.

Traplift kopen

Voordat u op zoek gaat naar een passende traplift, is het verstandig om te onderzoeken hoeveel een traplift nu precies kost. Traplift prijzen kunnen verschillen per situatie. Een traplift kan geheel op maat worden gemaakt, ook als u een speciale trap hebt met allerlei bochten. De kans bestaat dat u een vergoeding krijgt als u een traplift aanschaft via een WMO-regeling. Bij het WMO-loket in de gemeente kunt u informeren of u ook in aanmerking komt voor deze vergoeding.

Zoals u kunt zien levert het aanschaffen van een traplift veel voordelen op. Bekijk alle soorten trapliften om een geschikte keuze te maken die bij uw situatie past. Zo kunt u weer met een prettig gevoel leven in uw eigen woning.